Blogs

An amazing wedding for C&P

Charlotte en Pieter gaven elkaar hun ja-woord voorbije zaterdag in een heel bijzondere sfeer. Zaterdag 16 september 2017 werd een hele mooie en zonnige dag. De regen wou toch eventjes aanwezig zijn, want regen op een huwelijk is de weg naar een succesvol leven samen! Maar deze druppeltjes weerhielden ons niet om een mooi beeldplaatje te maken in de groene natuur van Ardooie! Hun huwelijk vond plaats in een prachtig gedecoreerde kerk omringd met heel veel liefdevolle mensen. Bij de ouderlijke thuis van de bruid werd de weide omgetoverd naar een echte place to party.

I & L , In Love ...

Na een stormige en regenachtige vrijdag, was het zaterdagmorgen 09.09.2017 tijd voor het huwelijk van Isabelle & Laurent. Het werd een prachtige dag omringd door een zonnestraal die over hun schouders streelde. Samen met hun liefdevolle ouders en hun trouwe vrienden werd deze bijzondere dag intens beleefd. I & L, absoluut In Love ... Kijk en geniet !

Lisa & Jurgen hun eeuwige trouw

Na meerdere fantastische ontmoetingen met dit bruidspaar, was het opnieuw een fijne ervaring om dit bruidspaar te ontmoeten. Dit keer voor het vereeuwigen van hun ware liefde. Lisa en Jurgen kozen voor een heel klein kerkje in Kruiskerke. Zeer gezellig en hartverwarmend. Geniet mee van hun liefdesverhaal in de omgeving van een prachtige boerderij waar er heel wat liefde heerst voor de paarden en mooie details.

Virginie & Korneel, te mooi voor woorden !

Een jaartje geleden ontmoette ik deze fantastische familie tijdens het huwelijk van de zus van de bruid. Uiteraard was ik enorm verheugd toen ik het nieuws kreeg dat Virginie en Korneel dit jaar ook huwelijksplannen hadden. Toen ik gevraagd werd om deze dag voor hun te vereeuwigen, twijfelde ik geen seconde! Ik wist toen al dat het opnieuw een fantastische ervaring zou worden. Leuke, gepassioneerde en energieke mensen die één voor één mij ontvangen met een warm hart. Een familie dat houdt van patisserie en dit elke dag met veel plezier en liefde realiseert.

Lisa & Jurgen, een en al passie !

Op een zomerse avond ontmoette ik dit fantastische paar in Tielt voor hun loveshoot. Eerst twijfelden Lisa en Jurgen of de boerderij waar Jurgen elke dag vol passie te werk gaat, wel de ideale plek was voor hun loveshoot. Maar eens ze de foto's te zien kregen, waren ze ontzettend verrast met het resultaat.Intussen is het koppeltje reeds getrouwd. Deze foto's komen er in ieder geval binnenkort aan. Maar eerst even de tijd nemen om te genieten van deze unieke plaatjes van hun liefdesverhaal.

Virginie en Korneel @ Brugge City

Een ontzettend warme namiddag in juli, zelfs de warmste dag tot nu toe. Op deze prachtige maandagnamiddag ontmoette ik Virginie en Korneel om hun ware liefde te vereeuwigen in het historische Brugge. De hitte weerhield het verliefde koppeltje niet om hun passie te laten spreken! Een namiddag met heel wat stappen op onze teller en fun van de eerste tot de laatste minuut. Zaterdag 12 augustus beloven zij elkaar hun eeuwige trouw en ik kijk enorm uit naar deze bijzondere dag. Geniet mee van de ware liefde van dit fantastische paar.

Flinke superman Remi

Een ferme kerel met fantastische ouders. Flinke Remi houdt nu al van superman. Met zijn stoere vuistjes en zijn lieve lach maakt hij mama en papa zo gelukkig. Mama Rebecca heeft het geluk gehad om een tijdje terug de gratis newbornshoot te winnen die werd verloot via Facebook. Na mijn bezoekje bij deze thuis vol warmte en een wakende hond, kan ik terugblikken naar een geslaagde newbornsessie. En mijn herinnering aan deze dag is 'o' wat een fijn gezinnetje. Geniet mee van hun geluk en ware liefde.

Freya en Miguel aan het strand

Een onverwachte zomerse avond, overgoten door een prachtige zonsondergang. Freya en Miguel waren volledig in hun nopjes. De hele reportage was een en al amusement, passie en genot. Beginnend met schurende zandkorrels tussen de tenen, eindigde onze reportage als snel in het water. Met opgetrokken broekspijpen en water in de kelder konden we onze avond afsluiten. Geniet mee van dit prachtig verliefde koppeltje!

Joepie, mama Alisha en papa Jeroen trouwen!

Twee hartverwarmende ouders, met ontzettend veel bewondering voor hun zoontje Thibault, geven elkaar na 10 jaar het ja-woord. Na een ontzettend hete week, was het tijd voor wat afkoeling. Zaterdag 24 juni 2017, een dag vol hartverwarmende mensen omringd door een zeer hechte & lieve familie. Van de eerste tot de laatste minuut was er enkel en alleen plaats voor plezier. Jeroen, zo overgelukkig dat hij Alisha 'zijn vrouwtje' mag noemen, kon dan ook zeer moeilijk blijven stilzitten! In de kerk deed hij toch wel eventjes een vreugdesdansje !

Pagina's