Huwelijk

PORTFOLIO
HUWELIJK

Live, laugh, love ...
Een huwelijk, het sprookje van iedere bruid die 'eindelijk' werkelijkheid wordt. Een professionele fotograaf kan wonderen doen tijdens deze bijzondere dag.
Oog voor detail, het zien van een uniek moment, het vastleggen van de juiste emoties, het brengen van een verhaal en de mensen de hele dag kunnen boeien... Fotografie Melody streeft naar perfectie. Discreet en verrassend ! One of the reasons why Fotografie Melody een musthave is gedurende uw huwelijksdag. 

Waarom ik zo dol ben op huwelijksfotografie?
Ik heb op deze bijzondere dag de eer om alles van dichtbij te mogen meemaken. Emoties die te mooi zijn voor woorden, momenten die voor altijd in het hart gegrifd staan en één voor één schitterende mensen die mij omringen vol warmte. Ik maak deel uit van die bijzondere lach, die rollende traan vol blijdschap, het intense verlangen, maar vooral van de mooiste dag uit het leven van een familie. Bij ieder huwelijk kan ik schuilen achter mijn camera wanneer ik het eventjes moeilijk heb en bij ieder bruidspaar krijg ik het moment waarop ik het warm en koud heb terzelfdertijd. Heerlijk toch ! 

Zie hier enkele foto's die werden gemaakt tijdens de workshop van Eppel fotografie in Bologna. Alle andere huwelijken kan u terugvinden via de menu 'huwelijk' per koppel.